Supa de morcov si dovlecel

Supa de morcov si dovlecel este gustoasa si satioasa, ideala pentru zilele reci de toamna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa de morcov si dovlecel

Ingrediente

  • un kg morcov
  • 1/2 dovleac
  • 2 cartofi
  • un catel de usturoi
  • o ceapa
  • un litru supa de legume
  • o lingura ulei
  • nucsoara
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se presara supa din concentrat si se lasa deoparte. Dovleacul, cartofii si morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa si usturoiul se curata, iar ceapa se inmoaie in ulei incins, in oala in care va fierbe supa. Se adauga restul legumelor, usturoiul si supa de legume din concentrat. Se potriveste cu sare, piper, nucsoara si se lasa la fiert 30 minute. Se mixeaza totul si se aduce la masa cu marar.


Supa se serveste cu marar proaspat si/sau smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc