Supa de morcov si dovlecel

Supa de morcov si dovlecel este gustoasa si satioasa, ideala pentru zilele reci de toamna.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa de morcov si dovlecel

Ingrediente

  • un kg morcov
  • 1/2 dovleac
  • 2 cartofi
  • un catel de usturoi
  • o ceapa
  • un litru supa de legume
  • o lingura ulei
  • nucsoara
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se presara supa din concentrat si se lasa deoparte. Dovleacul, cartofii si morcovii se curata si se taie rondele. Ceapa si usturoiul se curata, iar ceapa se inmoaie in ulei incins, in oala in care va fierbe supa. Se adauga restul legumelor, usturoiul si supa de legume din concentrat. Se potriveste cu sare, piper, nucsoara si se lasa la fiert 30 minute. Se mixeaza totul si se aduce la masa cu marar.


Supa se serveste cu marar proaspat si/sau smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori