Supa de morcovi crema

Morcovii si ceapa se taie ca fideaua si se pun la fiert pina cind se moaie morcovii. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 litri apa
  • 1/2 kg morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingura unt
  • 1/2 pahar smintina
  • sare
  • piine taiata cuburi si prajita

Mod de preparare

Morcovii si ceapa se taie ca fideaua si se pun la fiert pina cind se moaie morcovii. Se strecoara, apoi morcovii si ceapa se trec prin sita. Se adauga pireul obtinut in zeama strecurata si se pun din nou la fiert, cu zaharul, sarea si untul. Se mai lasa sa fiarba citeva minute si se drege supa cu smintina cind se toarna in castron Se serveste cu piine taiata cuburi si prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc