Costita taiata cubulete se caleste impreuna cu morcovii in putin ulei. Apoi se toarna 2-3 l de apa si se lasa pina ce morcovi sint fierti. Se adauga f
Costita taiata cubulete se caleste impreuna cu morcovii in putin ulei. Apoi se toarna 2-3 l de apa si se lasa pina ce morcovi sint fierti. Se adauga faina, frecata cu apa rece, pentru a nu se forma cocoloase. Ouale se sparg si se pun in supa pe rind. Se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, pentru ca ouale sa se inchege. La sfirsit se pune mararul, usturoiul pisat, sarea, piperul, smintina si se acreste cu suc de lamiie, dupa gust.
Se serveste cu ardei iute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii