Supa de portocale si morcovi

Morcovii se taie in bucati mici. Supa de legume se pune la fiert, se adauga morcovii si se fierb cca 15 minute. In acest timp se decojeste portocala s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g morcovi
  • 5 l supa de legume (din plic)
  • 2 portocale
  • piper
  • zahar
  • patrunjel

Mod de preparare

Morcovii se taie in bucati mici. Supa de legume se pune la fiert, se adauga morcovii si se fierb cca 15 minute. In acest timp se decojeste portocala si se indeparteaza coaja alba. Feliile de portocale se pun in supa cu 5 minute inainte de a stinge focul. Supa fiarta se paseaza si la final se condimenteaza cu sare, piper, zahar si patrunjel.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori