Se curata cartofii de coaja, prazul de frunze si se pun la fiert intr-un litru de apa clocotita (cartofii taiati cubulete si prazul in inele subtiri).
Se curata cartofii de coaja, prazul de frunze si se pun la fiert intr-un litru de apa clocotita (cartofii taiati cubulete si prazul in inele subtiri). Cand legumele se inmoaie, se trec prin sita, cu zeama cu tot. - Separat, crutoanele de paine (6 felii de paine taiate in cuburi) se rumenesc in margarina incinsa in care s-a pus la calit si catelul de usturoi, taiat in doua.
Se serveste supa cu crutoanele usturoiate si, cui ii place, cu patrunjel verde tocat.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii