Supa de praz

Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr praz feliat
  • 5 gr unt
  • 400 gr mere curatate si feliate
  • 400 ml suc de mere
  • curry
  • piper
  • supa de carne
  • smantana
  • patrunjel

Mod de preparare

Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne.

Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml de suc de mere si condimentam cu putin curry si piper.

Ingrosam supa cu un amestec de smantana si servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Rulada de pui cu ciuperci si kaiser

Pui libanez cu orez

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori