Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml
Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne.
Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml de suc de mere si condimentam cu putin curry si piper.
Ingrosam supa cu un amestec de smantana si servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Pui libanez cu orez
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii