Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne. Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml
Prajim prazul feliat in 50 gr de unt si il diluam cu 800 ml de supa de carne.
Cand da in clocot, adaugam 400 gr de mere curatatae si feliate, 400 ml de suc de mere si condimentam cu putin curry si piper.
Ingrosam supa cu un amestec de smantana si servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Rulada de pui cu ciuperci si kaiser
Pui libanez cu orez
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii