Prazul se curata de frunzele vestede si se spala bine de tot (se desfac foile si se spala chiar separat, alea verzi) si se taie rondele. Intr-o cratit
Prazul se curata de frunzele vestede si se spala bine de tot (se desfac foile si se spala chiar separat, alea verzi) si se taie rondele. Intr-o cratita se incinge uleiul si se adauga prazul. Se dinstuie pana se inmoaie. Se adauga apa si eventual cuburi de supa si se fierbe. Cand clocoteste se adauga cartofii cubulete, sare, piper si patrunjel tocat. Cand cartofii sunt fierti, supa e gata. Se ia de pe foc si se adauga un iaurt. Se serveste cu crutoane si smantana, iar cine prefera poate servi cu felii de costita prajita separat. (In supa la fiert se mai pot adauga si 2-3 crenvursti taiati rondele).
Se serveste cu crutoane si smantana.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Comentarii