Pentru a realiza aceasta supa de praz cu patrunjel si telina aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: praz, patrunjel, telina, faina, ulei de masline, sare, supa de zarzavat.
Prazul se taie in bucati subtiri si se caleste in ulei. In momentul in care se inmoaie se adauga faina si se stinge cu apa. Se taie marunt patrunjelul radacina si telina si se adauga compozitiei. Se lasa sa fiarba pana cand legumele se inmoaie. Se strecoara legumele fierte si se pun in zeama in care au fiert. Se adauga supa de zarzavat sau laptele de soia. Pune sare dupa gust.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Pilaf de orez cu praz
Placinta cu praz
Praz cu masline
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac atat de mult ciupercile incat as inlocui oricand carnea cu o portie de ciuperci. Nu mai vorbesc despre cat de...
Tarta cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii