Se spala frunzele. Se curata cartofii si ceapa. Puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat suficient, scurgeti-le de apa si faceti un piure.
Se spala frunzele. Se curata cartofii si ceapa.
Puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat suficient, scurgeti-le de apa si faceti un piure.
Puneti la fiert apa in care adaugati sare si piper. Bateti oul, adaugati 1 lingura ulei, grisul si malaiul pana cand obtineti un amestec potrivit de tare.
Luati cu o lingura din amestec si formati galuste pe care fierbeti-le in apa. intoarceti galustele dupa 5 minute si lasati-le in continuare la fiert.
Se opreste focul dupa 10 minute si se acopera vasul. Scoateti galustele din apa si puneti-le in crema de verdeturi.
Crema se obtine din piureul de frunze si legume in care atiadaugat smantana, uleiul si eventual putina apa in care au fiert verdeturile.
Alte retete recomandate:
Supa a la grec
Supa de rosii
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii