Supa de rosii

Se caleste usor ceapa tocata, impreuna cu morcovul, intr-o oala incapatoare, timp de 5 minute, pina se auresc. Se adauga sucul de rosii, apa, boiaua,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri de ulei
  • 1 ceapa mica
  • tocata
  • 1 morcov mare
  • ras fin
  • 1 l suc de rosii
  • 2 l apa
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita zahar
  • sare dupa gust
  • 1 lingura de patrunjel
  • proaspat tocat

Mod de preparare

Se caleste usor ceapa tocata, impreuna cu morcovul, intr-o oala incapatoare, timp de 5 minute, pina se auresc. Se adauga sucul de rosii, apa, boiaua, zaharul si un praf de sare. Se fierbe timp de 15 minute. La sfirsit, se adauga o lingura de patrunjel proaspat taiat
Se poate servi cu piine prajita, calda sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori