Supa de rosii cu busuioc si parmezan

• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
medie
Supa de rosii cu busuioc si parmezan

Ingrediente

  • rosii - 56 buc
  • tarhon - 34 fire
  • busuioc proaspat - 78 frunze
  • parmezan - 2 linguri
  • ulei de masline - 1 lingurita
  • stock de legume (optional) - 200 ml
  • smantana dulce - 50 ml
  • zahar - 34 g

Mod de preparare


• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare FoodSaver
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C si adaugati punga inauntru
• scoateti-o afara dupa timpul indicat si desfaceti punga
• adaugati parmezanul peste si lasati sa se raceasca
• mixati ingredientele intr-un blender si cand s-au racit, adaugati smantana dulce
• se poate consuma atat calda cat si rece, cu crutoane aromate sau lipie de casa.

Pofta buna! 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci