• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare
• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare FoodSaver
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C si adaugati punga inauntru
• scoateti-o afara dupa timpul indicat si desfaceti punga
• adaugati parmezanul peste si lasati sa se raceasca
• mixati ingredientele intr-un blender si cand s-au racit, adaugati smantana dulce
• se poate consuma atat calda cat si rece, cu crutoane aromate sau lipie de casa.
Pofta buna!
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii