Supa de rosii cu busuioc si parmezan

• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
medie
Supa de rosii cu busuioc si parmezan

Ingrediente

  • rosii - 56 buc
  • tarhon - 34 fire
  • busuioc proaspat - 78 frunze
  • parmezan - 2 linguri
  • ulei de masline - 1 lingurita
  • stock de legume (optional) - 200 ml
  • smantana dulce - 50 ml
  • zahar - 34 g

Mod de preparare


• vidati toate ingredientele intr-o punga mare (cu exceptia parmezanului si a smantanii dulci), folosind aparatul de vidare FoodSaver
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 75 ⁰C si adaugati punga inauntru
• scoateti-o afara dupa timpul indicat si desfaceti punga
• adaugati parmezanul peste si lasati sa se raceasca
• mixati ingredientele intr-un blender si cand s-au racit, adaugati smantana dulce
• se poate consuma atat calda cat si rece, cu crutoane aromate sau lipie de casa.

Pofta buna! 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori