Tocati marunt ceapa, caliti-o in ulei, dupa 5 minute adaugati morcovul ras, apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25-30 minute, d
Tocati marunt ceapa, caliti-o in ulei, dupa 5 minute adaugati morcovul ras, apoi stingeti cu supa de oase. Lasati sa clocoteasca incet 25-30 minute, dupa care adaugati sucul de rosii. Separat pregatiti galustele: combinati galbenusurile cu grisul, apoi adaugati albusurile batute spuma. Luati cite o lingurita din compozitie si puneti galustele in supa cind clocoteste La sfirsit se adauga verdeata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii