Supa de rosii cu ghimbir este o supa delicioasa de vara, usor de preparat si gustoasa. Va recomand sa folositi rosii proaspete de vara.
Se taie ceapa in bucati mai mari si se caleste in putin ulei, dupa care se adauga si restul legumelor, curatate si taiate cuburi; se adauga cca 1 cm de ghimbir curatat plus 2 litri de apa si se lasa la fiert pana se inmoaie legumele.
Cand legumele sunt fierte se adauga in blender impreuna cu rosiile si se paseaza.
Supa de rosii se pune inapoi pe foc si se mai fierbe cca 10 minute. La sfarsit se potriveste de sare si piper dupa gust.
Se poate servi cu smantana si crutoane.
Supa de rosii cu ghimbir se poate servi cu smantana si crutoane.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii