Se spala rosiile, se taie in doua si se pun la fiert cu ½ l apa. Cind rosiile s-au muiat se strecoara prin sita. Se da pe razatoarea de zarzavat mo
Se spala rosiile, se taie in doua si se pun la fiert cu ½ l apa. Cind rosiile s-au muiat se strecoara prin sita. Se da pe razatoarea de zarzavat morcovul, patrunjelul si ceapa si se pun la fiert cu 1 litru apa, pina ce tot zarzavatul se moaie. Apoi se strecoara si la zeama de zarzavat se adauga zeama de rosii, orezul, ardeii grasi taiati in patru, sarea si zaharul, lasind sa fiarba acoperit pina cind orezul este pe jumatate fiert. Se adauga uleiul si se lasa sa mai fiarba pina cind orezul este bine fiert. Se adauga mararul Aceasta supa este delicioasa si rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii