Rosiile spalate si taiaie bucati se pun intr-o oala acoperita, se pune pe foc. Se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa rosiile.
Rosiile spalate si taiaie bucati se pun intr-o oala acoperita, se pune pe foc. Se lasa sa fiarba inabusit in apa pe care o lasa rosiile. Cand s-au inmuiat bine, se trec prin sita si se subtiaza cu zeama. Se pune orezul, se lasa sa fiarba bine, se potriveste de sare. Iniante de a servi, se adauga jumatati de ou fiert tare (cate 2 jumatati pentru o portie). E foarte gustoasa si rece. Orezul poate fi inlocuit cu arpacas, muiat in apa de cu seara, ca sa fiarba mai usor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii