Incinge 2 linguri de ulei, in care prajeste 2 cepe tocate si 250 g de sunca presata taiata marunt. Amesteca 150 g de pasta de rosii cu 0,5 l de apa si
Incinge 2 linguri de ulei, in care prajeste 2 cepe tocate si 250 g de sunca presata taiata marunt. Amesteca 150 g de pasta de rosii cu 0,5 l de apa si toarn-o peste ceapa si sunca. Adauga sare dupa gust si fierbe-o. Adauga 100 g de paste fainoase si fierbe supa 20 de minute la foc moderat. La sfarsit condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete culinare
recomandate:
Ciorba varza
Ciorba peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii