Supa de salata

Se curata ceapa si se taie rondele, se spala verdeata, salata se spala foaie cu foaie. Se caleste ceapa in putin ulei pina devine aurie, se agauga apa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cepe potrivite
  • 3 oua proaspete
  • o legatura patrunjel
  • o legatura marar
  • 2-3 salate bogate
  • ulei
  • sare dupa gust
  • un praf de cimbru

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie rondele, se spala verdeata, salata se spala foaie cu foaie. Se caleste ceapa in putin ulei pina devine aurie, se agauga apa (aproape 3/4 din vasul de preparare) si cind a inceut sa clocoteasca se adauga foile de salata taiate pe jumatate, maraul tocat marunt. Salata va fierbe foarte repede. Dupa 15 min se bat cele 3 oua si se adauga in supa amestecind incontinuu. La sfirsit se adauga patrunjelul tocat si putin cimbru. Se ia de pe foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci