Intr-o oala se pune la fiert ceapa si 3-4 catei de usturoi, tocati marunt. Cind sint aproape fierte, se adauga salata spalata bine si taiata bucati. S
Intr-o oala se pune la fiert ceapa si 3-4 catei de usturoi, tocati marunt. Cind sint aproape fierte, se adauga salata spalata bine si taiata bucati. Separat, se caleste slaninuta taiata feliute subtiri si restul de usturoi tocat. Dupa ce s-au rumenit se rastoarna peste supa. In tigaia in care s-a prajit slanina se face o omleta din oua, care se taie in cuburi si se adauga la supa, inainte de a fi servita.
Dupa gust, poate fi servita cu putina zeama de lamiie sau otet
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaSalam de biscuiţi, reţetă rapida, fara coacere, pe placul copiilor!
Salam de biscuiţi, reţetă rapida
Comentarii