Numai incercata ,ii descoperi gustul aromat si delicat!
Se curata cartofii de coaja,se spala si se taie cubulete mici,se spala si se pun la fiert cu apa si un praf de sare,pana se inmoaie(nu se fierb tare).Ceapa se curata si se taie marunt,la fel si usturoiul,sfecla se curata de coaja si se da prin razatoarea mica,cele 2 oua se fierb cu galbenus tare,menta se spala si se taie marunt.
Se incinge un pic de ulei si se adauga ceapa si usturoiul feliat marunt,cartofii cubulete nu foarte fierti,scursi de apa si se lasa 5 minute,amestecand cu o lingura de lemn.Se adauga si sfecla data prin razatoare,se adauga condimentele,se adauga si o cescuta de apa,se potriveste de sare,se acopera si se lasa 15-20 minute sa fiarba inabusit,pana mai scade din lichid.
Se mixeaza totul cu un strop de ulei de masline si cu menta taiata ,adaugam apa daca mai este nevoie,pentru consistenta pe care o dorim.Se serveste cu ouale taiate cubulete si presarate deasupra si cu crutoane de paine.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii