Alegeti spanacul, spalati-l si puneti-l la fiert cand apa clocoteste. Prajiti usor faina in unt si stingeti cu apa in care a fiert spanacul. Turnati
Alegeti spanacul, spalati-l si puneti-l la fiert cand apa clocoteste. Prajiti usor faina in unt si stingeti cu apa in care a fiert spanacul. Turnati rantasul in oala cu spanac, treceti apoi totul prin sita, puneti sare si dati in cateva clocote.
Cand este gata, dregeti cu galbenusul amestecat cu smantana.
Alte retete culinare:
Supa de galuste Supa de rosii Supa crema de dovlecei
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii