Alegeti spanacul, spalati-l si puneti-l la fiert cand apa clocoteste. Prajiti usor faina in unt si stingeti cu apa in care a fiert spanacul. Turnati
Alegeti spanacul, spalati-l si puneti-l la fiert cand apa clocoteste. Prajiti usor faina in unt si stingeti cu apa in care a fiert spanacul. Turnati rantasul in oala cu spanac, treceti apoi totul prin sita, puneti sare si dati in cateva clocote.
Cand este gata, dregeti cu galbenusul amestecat cu smantana.
Alte retete culinare:
Supa de galuste Supa de rosii Supa crema de dovlecei

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii