Supa de sparanghel

Curatam sparanghelul de partea tare, se spala in multa apa rece si se pune sa fiarba in supa de zarzavat care clocoteste. Se adauga apoi cartofii sp

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 kg sparanghel
  • 2 cartofi mari
  • sare
  • 1 l supa de zarzavat
  • 1 ou crud
  • 1 pahar de smintina
  • 1 lingurita de faina

Mod de preparare

Curatam sparanghelul de partea tare, se spala in multa apa rece si se pune sa fiarba in supa de zarzavat care clocoteste. Se adauga apoi cartofii spalati si dati pe razatoare, putina sare si faina desfacuta in

apa rece. Supa se fierbe intr-o oala acoperita, o jumatate de ora, dupa care se stinge focul, se drege cu smintina si ou batut si se serveste cu crutoane de piine prajita.
O reteta simpla si gustoasa

Alte retete culinare

Tocanita cu pipote

Salata de leurda

Urzici cu usturoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori