Supa de sparanghel

Curatam sparanghelul de partea tare, se spala in multa apa rece si se pune sa fiarba in supa de zarzavat care clocoteste. Se adauga apoi cartofii sp

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 kg sparanghel
  • 2 cartofi mari
  • sare
  • 1 l supa de zarzavat
  • 1 ou crud
  • 1 pahar de smintina
  • 1 lingurita de faina

Mod de preparare

Curatam sparanghelul de partea tare, se spala in multa apa rece si se pune sa fiarba in supa de zarzavat care clocoteste. Se adauga apoi cartofii spalati si dati pe razatoare, putina sare si faina desfacuta in

apa rece. Supa se fierbe intr-o oala acoperita, o jumatate de ora, dupa care se stinge focul, se drege cu smintina si ou batut si se serveste cu crutoane de piine prajita.
O reteta simpla si gustoasa

Alte retete culinare

Tocanita cu pipote

Salata de leurda

Urzici cu usturoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc