Supa de sparanghel cu creveti si grisine este o supa consisteta foarte gustoasa. Ingredientele pentru reteta sunt: sparanghel, supa de pasare, smantana.
Supa de sparanghel cu creveti si grisine se prepara astfel: luam tijele de sparanghel si le decojim in dreptul treimii inferioare, apoi taiem capetele. Supa de pui o punem la fiert si punem in ea tijele de sparanghel. Lasam sa fiarba 10 minute. Prajim migdalele in grasimea lasata de ele. Le scoatem si le dam deoparte. Scoatem din supa 8 tije si le taiem varfurile. Le acoperim si le punem deoparte. Tijele se pun la loc in supa a.i sa le putem pasa. Turnam smantana peste sparanghelul pasaat, se lasa sa mai dea supa in clocot o data, apoi reducem focul si lasam sa fiarba la foc moale, pana ce se ingroasa. Dam gust cu sare, piper, sos Worcester si, daca e nevoie, cateva picaturi de tabasco.
Alte retete cu sparanghel recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii