Supa de sparanghel cu franzela

Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda. Se scoate dupa o jumatate de

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 franzela
  • 1l
  • sare
  • 1 lingura de unt
  • 2 oua
  • 1/4 kg sparanghel

Mod de preparare

Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda.

Se scoate dupa o jumatate de ora, se trec frunzele prin sita si piureul obtinut se pune in supa. Peste supa se adauga 11 de , se sareaza, se adauga untul si se clocoteste inca zece minute.

Cand se stinge focul; se rade deasupra supei cascaval si se serveste calda, cu felii de franzela prajite usor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori