Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda. Se scoate dupa o jumatate de
Alegem partea frageda de la frunzele de sparanghel, se spala in mai multe ape si se pune planta sa fiarba cu apa calda.
Se scoate dupa o jumatate de ora, se trec frunzele prin sita si piureul obtinut se pune in supa. Peste supa se adauga 11 de , se sareaza, se adauga untul si se clocoteste inca zece minute.
Cand se stinge focul; se rade deasupra supei cascaval si se serveste calda, cu felii de franzela prajite usor.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii