Se curata si se spala foarte bine in mai multe ape stevia sau macrisul, apoi se opareste, se strecoara si se taie fisii. Se aseaza oala pe foc cu apa
Se curata si se spala foarte bine in mai multe ape stevia sau macrisul, apoi se opareste, se strecoara si se taie fisii. Se aseaza oala pe foc cu apa si cu ceapa curatata si tocata marunt. Dupa ce ceapa este aproape fiarta, se adauga stevia sau macrisul. Intr-o farfurie se amesteca faina cu putina apa rece, dupa care se toarna in oala. Se taie slanina in cubulete foarte mici si se caleste in grasime, apoi se pune in supa, unde se lasa sa se fiarba impreuna cu stevia 15-20 minute. Se bate un ou cu smintina.
Se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii