Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc racoros. Se preseaza sucul din s
Se iau 100 gr boabe de struguri si se tai in 2 bucati ( in lungime) se scot samburii si pana la servire se pun in loc racoros. Se preseaza sucul din strugurii ramasi si se pune la fiert impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si vinul alb. Se amesteca cu faina si smantana, fara noduri. Se pune din nou la fiert. Se sareaza un pic si se ia de pe foc. Cand se raceste un pic, cu telul se amesteca cu galbenusurile de la oua.
Alte retete recomandate
Alte
Ciorba de pui a la grec
Ciorba burta
Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii