Pentru supa de varza dulce cu orez si smantana se curata zarzavaturile, se spala si se rad pe razatoare ; ceapa curatata si spalata se toaca marunt.
Pentru supa de varza dulce cu orez si smantana se curata zarzavaturile, se spala si se rad pe razatoare ; ceapa curatata si spalata se toaca marunt. Se caleste totul in unt si se stinge cu o ceasca de apa. Se rastoarna apoi intr-o oala in care s-a pus varza taiata fideluta. Se adauga apa si se lasa sa fiarba 30 minute. Orezul se curata, se spala si se pune in supa, cand zarzavaturile sint aproape fierte. Dupa 10-15 minute, supa este gata ; se potriveste cu sare si se trage oala de pe foc.
Cand se serveste se drege cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii