Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte. Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare. Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. C
Se spala verdeturile si se taie in fasii marunte.
Puneti-le la fiert in 2 1 apa clocotita cu sare.
Se taie cubulete baconul si se prajesc in tigaie. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati usturoiul taiat marunt, faina si putina sare.
Amestecati si turnati amestecul in oala cu supa. Adaugati
smantana in care ati adaugat hreanul.
Presarati cu patrunjel verde inainte de servire.
Alte retet recomadate:
Supa a la grec
Supa din coada de bou
Ciorba de miel
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii