Supa de visine

Se spala si se curata de samburi visinele. Se pun apoi intr-un tifon si se storc. Sucul obtinut se amesteca cu 1 l apa si se pune pe foc mic, sa fiar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg visine
  • 300 gr smantana
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • 1 I apa
  • sare

Mod de preparare

Se spala si se curata de samburi visinele. Se pun apoi intr-un tifon si se storc. Sucul obtinut se amesteca cu 1 l apa si se pune pe foc mic, sa fiarba. Cand a fiert, se amesteca treptat zaharul si putina sare. Intre timp se amesteca smantana cu doua galbenusuri si se adauga in supa compozitia, amestecand continuu. Se lasa sa mai dea odata in clocot, dupa care se indeparteaza de pe foc.


Aceasta supa se serveste rece, cu felii de paine prajita.

Alte retete:

Supa de galuste

Dulceata de visine

Placinta cu visine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori