Se spala si se curata de samburi visinele. Se pun apoi intr-un tifon si se storc. Sucul obtinut se amesteca cu 1 l apa si se pune pe foc mic, sa fiar
Se spala si se curata de samburi visinele. Se pun apoi intr-un tifon si se storc. Sucul obtinut se amesteca cu 1 l apa si se pune pe foc mic, sa fiarba. Cand a fiert, se amesteca treptat zaharul si putina sare. Intre timp se amesteca smantana cu doua galbenusuri si se adauga in supa compozitia, amestecand continuu. Se lasa sa mai dea odata in clocot, dupa care se indeparteaza de pe foc.
Aceasta supa se serveste rece, cu felii de paine prajita.
Alte retete:
Supa de galuste
Dulceata de visine
Placinta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii