Supa de zarzavat

Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute la foc mic. Se strecoara pastrind numai zeama. Se pune din nou la foc adaugind faina usor praj

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 l apa
  • 1 buc. ceapa
  • 1 buc. morcov
  • 1/2 buc. telina
  • 1/2 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. cartof
  • 1 rosie
  • 1buc. ardei gras
  • 1 bucatica varza dulce
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 2 linguri unt
  • 1/2 lingurita faina
  • sare
  • 3-4 linguri smintina
  • crutoane

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul in apa sarata timp de 40-50 minute la foc mic. Se strecoara pastrind numai zeama. Se pune din nou la foc adaugind faina usor prajita in unt si stinsa cu citeva linguri din zeama de zarzavat, se amesteca si se lasa sa mai dea citeva clocote. Se adauga patrunjelul verde tocat
Se serveste cu smintina si crutoane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori