Se taie ca fideaua 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, si cateva foi de varza c
Se taie ca fideaua 3 cepe mijlocii, o radacina de morcov, un praz mijlociu, o radacina de telina, mijlocul unei salate verzi, si cateva foi de varza creata. Se trag intr-o cratita cu 40 gr. de unt, ceapa si prazul. Se adauga apoi morcovii si telina, si se tin deasemenea pana se moaie. Se adauga ca 1 1/2 litri de zeama de carne si la primul clocot se trage de pe foc. Se lasa la odihnit o jumatate de ora, dupa care se adauga varza si apoi salata. Se potriveste de sare. Inainte de a se servi se adauga putin patrunjel verde taiat marunt.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaMi-au placut mult galustele bavareze, cand le-am descoperit preparand o reteta de la Sidy, pentru provocarea Week-end cu...
Supa de rosii cu galuste bavarezeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii