Supa detox de varza kale si linte rosie

O supa usor de preparat, recomandata in special pentru perioada sarbatorilor, cand avem nevoie de o detoxifiere rapida pentru a ne recapata energia obisnuita.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa
Supa detox de varza kale si linte rosie

Ingrediente

  • 3 buc. Morcovi
  • 1 buc. Radacina patrunjel
  • 1 buc. Pastarnac
  • 3 buc. Tulpina de telina (apio)
  • 5 frunze Menta proaspata
  • 7 frunze Varza kale
  • 8 frunze Busuioc proaspat
  • 1/2 legatura Usturoi verde
  • 2 buc. Ceapa salota
  • 100 g Linte rosie
  • Ghimbir ras (1 varf de cutit)
  • Sare dupa gust

Mod de preparare

Lasati lintea rosie la inmuiat in apa rece cu o seara inainte;

Curatati morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, spalati-i bine si taiati-i cuburi;

Decojiti si taiati salotele cuburi;

Taiati rondele mai subtiri usturoiul verde si telina apio, dupa ce le-ati spalat in prealabil;

Puneti toate legumele la fiert (morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, salotele) cu sare dupa gust;

In momentul in care au fiert, scurgeti zeama intr-o oala, iar peste legume adaugati ghimbirul ras, busuiocul si frunzele de menta si blendati in blenderul Profesional Versa Oster, adaugand din cand in cand cate un polonic din zeama in care au fiert;

Supa este gata in momentul in care ea va curge din lingura intr-o linie continua;


Pofta buna !


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori