O supa usor de preparat, recomandata in special pentru perioada sarbatorilor, cand avem nevoie de o detoxifiere rapida pentru a ne recapata energia obisnuita.
Lasati lintea rosie la inmuiat in apa rece cu o seara inainte;
Curatati morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, spalati-i bine si taiati-i cuburi;
Decojiti si taiati salotele cuburi;
Taiati rondele mai subtiri usturoiul verde si telina apio, dupa ce le-ati spalat in prealabil;
Puneti toate legumele la fiert (morcovii, radacina de patrunjel, pastarnacul, salotele) cu sare dupa gust;
In momentul in care au fiert, scurgeti zeama intr-o oala, iar peste legume adaugati ghimbirul ras, busuiocul si frunzele de menta si blendati in blenderul Profesional Versa Oster, adaugand din cand in cand cate un polonic din zeama in care au fiert;
Supa este gata in momentul in care ea va curge din lingura intr-o linie continua;
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii