Pentru supa dietetica de cartofi se pun la fiert morcovul, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare.
Pentru supa dietetica de cartofi se pun la fiert morcovul, telina, patrunjelul, ceapa si pastirnacul taiate in patru, intr-o oala cu 1,5 l apa clocotita si sare. Cand sint aproape fierte se adauga cartofii taiati sferturi. Separat se amesteca smantana cu galbenusul in castronul in care se serveste supa. Cand cartofii sint fierti se bate supa fierbinte cu cite o lingura din smantana preparata. La urma se adauga verdeata tovata marunt. Daca nu avem smantana se pot fierb in supa taitei sau se serveste cu cuburi de paine alba prajita.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii