Pentru supa din cartofi fierti cu zarzavat si bulion se rumeneste ceapa intr-o tigaie cu ulei incins si se adauga slanina taiata bucati.
Pentru supa din cartofi fierti cu zarzavat si bulion se rumeneste ceapa intr-o tigaie cu ulei incins si se adauga slanina taiata bucati. Se rad cartofii fierti cu o zi inainte si se pun in tigaie sa se prajeasca cu ceapa si slanina. Se adauga boiaua si faina. Se toarna totul intr-o oala cu apa (supa) clocotita. Se lasa sa fiarba 20-25 min., apoi se adauga bulionul si sarea
Se serveste fierbinte
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii