Pentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se stropesc cu 25 g ulei si se rumenesc la cuptor.
Pentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se stropesc cu 25 g ulei si se rumenesc la cuptor. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara supa de oase. Ceapa se inabusa in 75 ml ulei cu 50 ml supa de oase se toarna in supa, se adauga sare si piper dupa gust si se fierb impreuna cca 5 minute. Deasupra se aseaza feliile de paine si cascavalul ras si se gratineaza la cuptor 5 minute.
Supa din ceapa se serveste fierbinte.
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii