Pentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata.
Pentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si telina se curata, se spala si se taie bucati lungi de cca 2 cm si late de 0,5 cm. Varza alba se curata, se spala si se taie in fasii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. Mazarea conserva se scurge de apa si se trece prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Fideaua se fierbe si se trece prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza cu apa. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul, telina, ceapa si ardeiul gras se inabusa in ulei cu 50 g supa de oase, piper si sare si se continua fierberea. Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga cartofii. inainte de sfarsitul fierberii se adauga varza, mazare, rosii, fidea, pasta de tomate si se mai fierb 8 minute.
Supa din legume se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii