Se curata legumele, se spala bine in mai multe ape, se portioneaza, daca este cazul, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Se fierb la foc dom
Se curata legumele, se spala bine in mai multe ape, se portioneaza, daca este cazul, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa rece. Se fierb la foc domol. Cand zarzavatul este fiert, se adauga rosiile si sarea. Rosiile nu se pun de la inceput, deoarece ingreuneaza fierberea celorlalte legume. Cand zarzavatul este foarte bine fiert, se strecoara supa. In castronul in care se serveste, se pune un galbenus de ou, se bate bine cu furculita se adauga smantana, care se amesteca bine cu galbenusul. Se toarna apoi supa in castron, amestecand continuu pana se desarta toata supa. Pe deasupra se presara patrunjel verde tocat marunt.
Se serveste la masa cu saleuri, crutoane, pateuri
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii