O ceapa se caleste in putin ulei. Cate doua radacini de patrunjel si morcov, o gulie, un cartof se taie cubulete si se pun peste ceapa. Se presara boi
O ceapa se caleste in putin ulei. Cate doua radacini de patrunjel si morcov, o gulie, un cartof se taie cubulete si se pun peste ceapa. Se presara boia de ardei, dupa care se pun 1,2 l. apa, se sareaza si se lasa la fiert pana ce se inmoaie zarzavatul.
Se condimenteaza si, la sfarsit, se presara 2 linguri de gris. Se mai da in clocot cateva minute avandu-se grija ca grisul sa nu se inmoaie prea tare.
Alte reteta ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba bors
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii