o supa delicioasa si hranitoare
Mai intai punem apa cu sarea la fiert. Cand clocoteste, adaugam mixul de legume.
Il lasam cam 8 minute la fiert. Dupa cele 8 minute, scoatem legumele cu o paleta
pe o farfurie. In zeama adaugam cartofii taiati cubulete, fasolea pastai, ceapa tocata marunt si
concentratul de legume. Dupa ce cartofii au fiert, desfacem lingura de faina
in lapte, dupa care rasturnam compozitia respectiva in oala, amestecand
sa nu iasa cocoloase. In acelasi timp, adaugam untul, legumele si somonul
(pe care il taiem bucatele potrivite ). Lasam vreo 3 minute la foc mic, dupa care adaugam ienibaharul si potrivim de sare.
Servim cu piper proaspat rasnit.
Decoram cu frunza de marar sau patrunjel.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii