Preparare: Ceapa se taie in jumatate si apoi rondele, se caleste in unt. Cand devine sticloasa, se presara faina, se rumeneste 2 – 3 minute Å
Preparare: Ceapa se taie in jumatate si apoi rondele, se caleste in unt. Cand devine sticloasa, se presara faina, se rumeneste 2 – 3 minute si se stinge cu supa de carne. Se adauga sare, piper si se condimenteaza cu nucsoara rasa. Dupa 15 – 20 de minute, se scoate jumatate din ceapa si se paseaza, iar pireul obtinut se amesteca cu galbenusurile de oua. Compozitia se desarta in supa. Se da in clocot.
Se serveste cu cascaval ras deasupra. Supa franzuteasca de ceapa are multe variante. In unele zone i se da gust cu un paharel de coniac, iar in alte parti se serveste cu crutoane prajite frecate cu usturoi si cu cascaval ras deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii