Supa frantuzeasca cu zarzavat

Supa frantuzeasca cu zarzavat este o mancare gustoasa, usor de pregatit. Pentru a prepara supa aveti nevoie de zeama de carne, zarzavaturi, unt, zahar si carne.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • telina
  • 1 praz
  • 1 ceapa
  • 1/2 varza mica
  • o mana de mazare
  • 1 salata mica
  • 1/2 lingura unt
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • 2 l zeama de carne.

Mod de preparare

Supa frantuzeasca cu zarzavat este o mancare gustoasa, usor de pregatit. Pentru a prepara supa se taie fin ca taiteii tot zarzavatul. Se amesteca totul cu mana dupa ce s-a adaugat un praf de sare si zaharul pisat. Se pun intr-o cratita cu 1/2 lingura de unt si se inabusa la foc potrivit. Se amesteca cu o lingura, ca sa nu se arda, i nsa incet sa nu se sfarame.
Separat se fierbe varza taiata fin. Cand zarzavatul a inceput sa se moaie, se toarna deasupra zeama de supa, astfel incat sa fie bine acoperit. Se adauga varza fiarta si scursa, putina mazare boabe verde si cateva frunze de salata verde. Cand totul este bine fiert, se adauga restul de supa, se lasa sa dea impreuna un clocot si se serveste.


Supa frantuzeasca de zarzavat se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori