Supa iute-acrisoara de varza este o reteta culinara de vara. Ingredientele pentru reteta sunt:varza, morcov, supa.
Supa iute-acrisoara de varza se prepara astfel: ciupercile uscate se fierb 10 minute in supa. Intre timp pregatim legumele. Varza se taie grob. Morcovii se taie in fasiute subtiri, ceapa felii, ghimbirul se da pe razatoare. Incingem wokul (vas traditional de bucatarie orientala), apoi uleiul, punem ceapa verde, invartim de 4-5 ori, dupa care adaugam fasiutele de morcov, amestecam si dupa jumatate-maxim 1 minut, adaugam varza si amestecam. Condimentam cu sosul de soia si sos oyster, amestecam si mai lasam vreo 2 minute. Adaugam supa, condimentam din nou, cu sare si sambal oelek. Daca mai e nevoie, puteti adauga sos de soia. Lasam sa fiarba 3-4 minute cu capac, timp in care fierbem taiteii. Se fierb in apa fara sare 2 minute. Se strecoara si se clatesc scurt cu apa rece.
Taiteii se pun pe fundul castronului, iar supa se poate adauga deasupra.
Alte retete cu varza recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii