Se curata, se spala si se oparesc bine urzicile. Intr-o oala, se pune apa la fiert. Cand da in clocot, se adauga urzicile si orezul bine spalat si se
Se curata, se spala si se oparesc bine urzicile. Intr-o oala, se pune apa la fiert. Cand da in clocot, se adauga urzicile si orezul bine spalat si se mai lasa sa dea in cateva clocote. Cand sunt fierte urzicile, se adauga sarea si otetul si se macina niste piper pe deasupra. Separat, se bat bine galbenusurile si smantana. Cand supa este gata, se stinge focul si se toarna smantana in oala, putin cate putin, amestecand mereu. La final, se mai potriveste de sare inca odata.
Se serveste rece sau calda, alaturi de cateva felii de paine de casa proaspat prajita.
Alte retete:
Supa de galuste
Supa de rosii
Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii