Se curata, se spala si se oparesc bine urzicile. Intr-o oala, se pune apa la fiert. Cand da in clocot, se adauga urzicile si orezul bine spalat si se
Se curata, se spala si se oparesc bine urzicile. Intr-o oala, se pune apa la fiert. Cand da in clocot, se adauga urzicile si orezul bine spalat si se mai lasa sa dea in cateva clocote. Cand sunt fierte urzicile, se adauga sarea si otetul si se macina niste piper pe deasupra. Separat, se bat bine galbenusurile si smantana. Cand supa este gata, se stinge focul si se toarna smantana in oala, putin cate putin, amestecand mereu. La final, se mai potriveste de sare inca odata.
Se serveste rece sau calda, alaturi de cateva felii de paine de casa proaspat prajita.
Alte retete:
Supa de galuste
Supa de rosii
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii