Supa Miso este o reteta traditionala japoneza care are la baza cateva ingrediente traditionale cum sunt pasta de miso si dashi.
Supa Miso este o reteta traditionala japoneza care are la baza cateva ingrediente traditionale cum sunt pasta de miso si dashi, dar in functie de sezon si regiune poate fi imbunatatita si cu alte ingrediente. Se pune dashiul intr-o strecuratoare si se pune la fiert cu apa. Se scoate dashiul si se lasa supa pe foc.
Se amesteca pasta de miso cu putina apa si se toarna un polonic de supa peste. Se amesteca bine si se pune in oala avand grija sa nu fiarba. Se mai lasa putin pe foc si se serveste.
Supa miso se serveste calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii