Supa pasata cu chimen

Curatam zarzavatul si se pune la fiert intreg, cu multa apa calda. Dupa o ora se scoate zarzavatul, se trece prin sita si se pune din nou la fiert in

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 4 cartofi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina
  • 1 radacina de pastirnac
  • 2 linguri de chimen
  • sare
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de unt
  • ulei

Mod de preparare

Curatam zarzavatul si se pune la fiert intreg, cu multa apa calda.

Dupa o ora se scoate zarzavatul, se trece prin sita si se pune din nou la fiert in supa calda. O data cu piureul de legume se adauga in supa un ou batut cu o lingura de faina si o lingura de unt.

Se potriveste de sare si se fierbe supa in continuare, la foc mic, amestecind in ea ca sa nu se prinda de fundul oalei.
Alte retete culinare

Supa de spanac

Ciorba de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc