Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se
Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se maruntesc). Prazul, morcovul si telina, dupa ce au fost spalate se taie rondele sau fidelute. Fideaua se zdrobeste. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa, sa nu ramana cocoloase.
Supa de pui se amesteca cu sosul de soia, se pun verdeturile si fideaua si se pun pe foc pana dau in clocot. Se adauga toate condimentele si se fierbe 5 minute. La final se pune amidonul si amestecand continuu se mai da un clocot.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba fasole verde
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macFructul toamnei preparat pentru deserturi delicioase!
Serbet din smochineBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii