Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se
Ciupercile uscate se lasa la inmuiat 2 ore in apa, apoi se maruntesc (ciupercile proaspete se curata, se spala si se maruntesc). Prazul, morcovul si telina, dupa ce au fost spalate se taie rondele sau fidelute. Fideaua se zdrobeste. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa, sa nu ramana cocoloase.
Supa de pui se amesteca cu sosul de soia, se pun verdeturile si fideaua si se pun pe foc pana dau in clocot. Se adauga toate condimentele si se fierbe 5 minute. La final se pune amidonul si amestecand continuu se mai da un clocot.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba fasole verde
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii