• taiati castravetii pe lungime, apoi in bucati • taiati ceapa verde in bucati, apoi adaugati-o peste castraveti•
• taiati castravetii pe lungime, apoi in bucati
• taiati ceapa verde in bucati, apoi adaugati-o peste castraveti
• adaugati iaurtul in blenderul performant Oster Classic Chrome, apoi castravetii impreuna cu ceapa, nucile, frunzele de menta, putina sare si cateii de usturoi
• puneti capacul blenderului si mixati marind viteza de la 1 la 3, pana se formeaza o supa omogena
• adaugati mararul si cateva cuburi de gheata si porniti din nou blenderul pentru 10 secunde
• supa se poate servi simpla sau cu crutoane.
Pofta buna!
Reteta completa: http://goo.gl/96b6km
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii