Supa saraca

Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat. Presaram cu boia si pip

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ ceapa
  • 2 bucati patrunjel
  • 2 morcovi taiati cubulete
  • 1 gulie taiata patratele
  • 1 cartof pisat
  • ulei
  • sare
  • piper
  • gris

Mod de preparare

Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat.

Presaram cu boia si piper, turnam 1,5 l de apa, presaram cu sare si lasam sa fiarba pana cand legumele devin moi. Condimentam cu delicat si la sfarsit presaram cu 2 linguri de gris.

Fierbem cateva minute cu atentie, sa nu se inmoaie grisul.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Salata de

cartofi

Salata bulgareasca

Mancare de spanac cu usturoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori