Supa saraca

Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat. Presaram cu boia si pip

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ ceapa
  • 2 bucati patrunjel
  • 2 morcovi taiati cubulete
  • 1 gulie taiata patratele
  • 1 cartof pisat
  • ulei
  • sare
  • piper
  • gris

Mod de preparare

Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat.

Presaram cu boia si piper, turnam 1,5 l de apa, presaram cu sare si lasam sa fiarba pana cand legumele devin moi. Condimentam cu delicat si la sfarsit presaram cu 2 linguri de gris.

Fierbem cateva minute cu atentie, sa nu se inmoaie grisul.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Salata de

cartofi

Salata bulgareasca

Mancare de spanac cu usturoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc