Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat. Presaram cu boia si pip
Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat.
Presaram cu boia si piper, turnam 1,5 l de apa, presaram cu sare si lasam sa fiarba pana cand legumele devin moi. Condimentam cu delicat si la sfarsit presaram cu 2 linguri de gris.
Fierbem cateva minute cu atentie, sa nu se inmoaie grisul.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de
cartofi
Salata bulgareasca
Mancare de spanac cu usturoi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii