Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat. Presaram cu boia si pip
Prajim ceapa in putin ulei. Adaugam bucati de patrunjel si morcovi taiati cubulete, gulia taiata patratele si cartoful pisat.
Presaram cu boia si piper, turnam 1,5 l de apa, presaram cu sare si lasam sa fiarba pana cand legumele devin moi. Condimentam cu delicat si la sfarsit presaram cu 2 linguri de gris.
Fierbem cateva minute cu atentie, sa nu se inmoaie grisul.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata de
cartofi
Salata bulgareasca
Mancare de spanac cu usturoi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii