Indepartam grasimea de pe zeama de carne afumata. O fierbem si o ingrosam cu un amestec de smantana si faina. Condimentam cu foi de dafin, piper boa
Indepartam grasimea de pe zeama de carne afumata.
O fierbem si o ingrosam cu un amestec de smantana si faina.
Condimentam cu foi de dafin, piper boabe si lamaie.
Lasam sa dea in clocot si servim cu cubulete de paine uscata.
Pofta buna!
Alte mancaruri recomandate:
Supa de pui cu galuste
Ciorba de pui a la grec
Ostropel de pui cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii