Indepartam grasimea de pe zeama de carne afumata. O fierbem si o ingrosam cu un amestec de smantana si faina. Condimentam cu foi de dafin, piper boa
Indepartam grasimea de pe zeama de carne afumata.
O fierbem si o ingrosam cu un amestec de smantana si faina.
Condimentam cu foi de dafin, piper boabe si lamaie.
Lasam sa dea in clocot si servim cu cubulete de paine uscata.
Pofta buna!
Alte mancaruri recomandate:
Supa de pui cu galuste
Ciorba de pui a la grec
Ostropel de pui cu ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii