Supa taraneasca cu legume

Prazul, morcovii, varza si cartofii se curata, apoi se maruntesc: prazul se taie felii subtiri, morcovii se dau pe razatoare, varza se taie subtire ia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 fire de praz
  • 3 morcovi
  • 1 sfert de varza
  • 4 cartofi
  • 50 gr unt
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2
  • 5 l apa

Mod de preparare

Prazul, morcovii, varza si cartofii se curata, apoi se maruntesc: prazul se taie felii subtiri, morcovii se dau pe razatoare, varza se taie subtire iar cartofii se taie marunt. Varza cu prazul si morcovii se pun intr-un vas cu apa, sare si unt. Se lasa pe foc mic, in oala acoperita, pana se inmoaie bine. Se adauga apoi cartofii si se mai toarna apa. se lasa la fiert in continuare si se amesteca din cand in cand. Dupa ce legumele au fiert se adauga doua linguri de smantana si se ia de pe foc.
Se serveste calda, cu patrunjel verde presarat deasupra.

Alte retete culinare:

Supa de rosii

Supa de galuste

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori