Supa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Pentru aceasta reteta de supa trebuie sa folositi 1 lingurita chimen macinat.
Supa ungureasca de chimen este foarte buna si foarte sanatoasa. Se incinge uleiul intr-o craticioara.
Se adauga faina si se amesteca continuu. Cand incepe sa devina maronie la culoare se adauga paprika si chimenul.
Se mai prajeste cam un minut si se ia jos de pe foc. Se adauga un polonic de apa fierbinte si se amesteca in continuu ca sa nu se formeze cocoloase.
Se pune inapoi pe foc si se adauga restul de apa. Se lasa sa fiarba, ca sa se ingroase.
.
Supa ungureasca de chimen se serveste cu crutoane. Crutoanele se fac dintr-o felie de paine, care se taie in cuburi si se usuca la cuptor.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii